Us convidem a seguir-nos als vostres correus i enviar-nos receptes, links a web interessants, suggeriments, etc

10 de juny del 2014

Pastis d'ametlles amb maduixes

Ingredients:
8 cullerades de mantega estovada
3/4 tassa de sucre
Extracte de vainilla 1 culleradeta
4 ous
2 i 1/2 tasses de farina d'ametlla (farina d'ametlles)
1 i 1/2 culleradeta de pols de coure
Sucre en pols per empolvorar (i fruita fresca per decorar si vols)

 
Instruccions:
1. Preescalfar el forn a 170 º.
2. Afegir la mantega estovada a la mescladora i després afegir 3/4 tassa de sucre i l'extracte de vainilla. Batre la barreja de mantega i després d'un parell de minuts afegir els ous i barrejar durant uns quants minuts.
3. Aturar el mesclador i afegir la farina d'ametlles i pols de coure. Barrejar una mica més.

4. Una vegada que la massa estigui bé barrejada, posar en un motlle per coure. Com que estem treballant amb una pasta espessa, s'ha de posar més al centre del motlle (ja es compensarà al forn).
5. Estarà a punt quan en introduir un ganivet, aquest surti net. 
6. Voltejar el pastís al revés per treure'l de la safata per enfornar, i deixar-ho refredar sobre una reixeta
7.Col.loqueu les maduixes a la part superior i escampar una mica de sucre en pols i llest per servir! 

Aquesta recepta la hem tret del Grokker de la Maya Adam, metgessa nutricionista, professora de salut infantil i nutrició la Universitat de Stanford. Si voleu, podeu mirar el vídeo de la recepta (en anglès)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada