Us convidem a seguir-nos als vostres correus i enviar-nos receptes, links a web interessants, suggeriments, etc

27 d’abril del 2015

CREMA DE MILL AMB VERDURES: CEBA, PASTANAGA, API, ESPINACS.


Ingredients:
Verdura: 90 grs. /nen, 120 grs. adult
Mill: 20/25 grs. / nen
Ceba: 15 grs. / nen
Pastanaga: 15 grs. / nen
Oli I sal: al gust.

Instruccions:
Rentem i tallem les verdures: espinacs, api, ceba i pastanaga. Les saltegem amb un raig d’ oli d’ oliva i quan agafin color, incorporem l’ aigua calenta, que haurem escalfat en una olla a part ( com a mínim 5 vegades més el volum del mil) deixem coure a foc baix uns 18-20 minuts. Anirem remenant, el mill ha de quedar una mica líquid perquè la tendencia és a espessir.

*Les verdures serán fresques i de temporada i per tant les podrem variar segons l’ estació.

Aquesta recepta es part del taller de cuina, a càrrec d'en Jordi Anglada i la Carme Alarcón, que es va fer a la escola al abril/maig de 2015.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada