Us convidem a seguir-nos als vostres correus i enviar-nos receptes, links a web interessants, suggeriments, etc

27 d’abril del 2015

BULGUR AMB VERDURES: CEBA, PASTANAGA, FONOLL I BLEDES.

Ingredients:
Verdura: 90 grs
Pastanaga: 15 grs
Ceba: 15 grs
Bulgur: 35 grs
Oli i sal: al gust

Instruccions:
Rentem i tallem les verdures. Posem una olla al foc amb oli, quan agafin un color daurat incorporem aigua calenta fins a cobrir les verdures. Deixem coure uns 20 minuts. Retirem del foc, triturem i passem pel xino. Rentem el bulgur. Posem l’ olla al foc i courem el bulgur 15 minuts.

*Les verdures serán fresques i de temporada i per tan les podrem variar segons l’ estació.

Aquesta recepta es part del taller de cuina, a càrrec d'en Jordi Anglada i la Carme Alarcón, que es va fer a la escola al abril/maig de 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada