Ingredients:
Pollastre: 50/60 grs, nens 120-150 grs, adult
Ceba: 15 grs/nen
Poma: 30 grs/nen
Farina: 5 grs/nen
Panses: 5 grs/nen
Oli i sal: al gust
Instruccions:
Escalfem el forn a 200ºC. Enfarinem el pollastre, el posarem en una safata amb paper vegetal i el courem al forn amb un raig oli. El tombarem a mitja cocció.
En una paella saltejarem la ceba i quan agafi color incorporarem la poma a trossos i al cap d’uns 10’ m. li afegirem aigua fins a cobrir i deixem coure uns 10’ o 15’m. més. Triturem i incorporem la salsa i les panses sense pinyol, al pollastre . Ho deixem coure al forn uns 50’ o 60’m. àprox.
Aquesta recepta es part del taller de cuina, a càrrec d'en Jordi Anglada i la Carme Alarcón, que es va fer a la escola al abril/maig de 2015.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada